Lar kunder og kompetanseglede styre skuta

Hvordan vil drømmejobben se ut? Det var utgangspunktet da Styrmand ble grunnlagt, og resultatet har blitt en "Styrmand-modell" som tilbyr maksimal fleksibilitet med tanke på arbeidstid, ferie og familie, kombinert med vide rammer for faglig oppdatering. - Jeg har faktisk ikke innrapportert feriedager en eneste gang, forteller konsulent Lars Gaute Fredheim.

Valgte faglig fordypning hos Styrmand

Kompetanseutvikling og gode muligheter til å kombinere jobb og privatliv er det jeg prioriterer høyest, forteller Hilde Blixøen, som sammen med Merete Solli har begynt som konsulenter i Styrmand. Begge er gode eksempler på den voksende gruppen av kunnskapsmedarbeidere – personer med faglig spisskompetanse som prioriterer kompetanseutvikling og spennende kunder høyt.

Ny web – og ny innpakning av Styrmands tjenesteportefølje

Styrmand har etablert seg som en aktør å regne med innenfor prosjektledelse. Det har vi gjort gjennom mange års resultater og solide referanser. Lojale kunder forteller også sitt. Men vi kan mer.

Styrmand søker flere konsulenter

Er du konsulent eller nysgjerrig på de store utfordringer konsulentbransjen byr på? Det handler selvfølgelig om å levere og å sette kunden i fokus.

Styrmand satser videre på sanntids­informasjonssystemer

Med Magne Bentzen har Styrmand fokus på prosjekter knyttet til sanntidsinformasjonssystemer for kollektivtrafikken.

Styrmand viderefører satsingen på AMS - Avanserte Måle- og Styringssystemer

Styrmand har gjennom langsiktige oppdrag i bransjen rådgivere i selskapet som har fått anledning til å tilegne seg verdifull erfaring med storskala utbygging og drift.

Styrmand ved IT-roret under Ski VM 2011 i Holmenkollen

VM på Ski 2011 i Holmenkollen ble en folkefest og suksess uten sidestykke. Takket være NRK og anselig kilometer med både fast og provisorisk fiber, ble det produsert fjernsynsbilder til over 800 millioner seere i over 60 land. Styrmand AS var svært sentrale på IT-siden gjennom hele prosjektet, fra prosjektering, utbygging og gjennomføring til nedbygging.